- en blogg om frigörelse, livets sötma och andra allvarliga grejer
Dom säljs redan! Åtminstone i Borås! Så ut och ta en nyårs-semla vet ja! =)Gott nytt till er alla!Kramis!
Samma i Skåne! Gott Nytt på sej!
Lägesrapport från Göteborg:Idag :)
Snart Nilla!Gud vad jag längtar ;)
Ingen aning, äter inte semlor. Säkert tidigare i år än förra året, som alla år:)
=))))))Själv ser jag framemot vanligt SUNT leverne igen.Man behöver ju inte se ut som en julgris själv ett helt år innan det är dags igen !!!
Yvonne, OS och M: Aha, så ni har tjuvstartat??? Fy fabian va orättvist.Gafflan: Ja, man måste ju ha något att se fram emot. Januari är i övrigt ingen höjdare direkt.Sandra: Vasarusaru? Äter inte semlor? Vad gör du med dom då då?
Stina: Va? Behöver man inte???
Här i Stockolms län har jag sett semlor till salu sedan oktober...Annars kan man ju baka dem själv ;-)
Ha,ha!Är du inte mätt efter all julmat?God fortsättning på det nya året.Kram på dig!
Frågan är när det börjar säljas GI-semlor? Va? Finns det inga?? Voff voff voffödådå???
En god vän och semle-älskare tjatar på ett bageri i Halmstad så att han får semlor året runt. Och chkladtillverkare, det måste finnas ett särskilt brunhelvete för bara dem. Där skall de tvingas äta körsbärspraliner i all evighet!Gott Nytt År på dig! KRAM!
Malde: Shit, man kanske skulle flytta till Stockholm...Camilla: En uttänjd magsäck kräver sitt.Ystrasystra: Du tänker en bulle som består av linspudding och rårivna morötter istället för mandelmassan? Nja...Gladan: Oj, tänk att ha den makten över ett helt bageri! Det vore grejer det.
Jamen söta lilla Nillan; jag BOR ju inte i Skåne! Jag SUKTAR efter såna i Oslo!
Det finns ett bageri i Malmö och ett i Lomma, utanför Mö, som börjar redan till 1:a december. Dock kan jag säkert påpeka att just jag slutat med traditionen med fastlagsbullar året om, en vill ha variation!
Dom säljs redan! Åtminstone i Borås! Så ut och ta en nyårs-semla vet ja! =)
SvaraRaderaGott nytt till er alla!
Kramis!
Samma i Skåne! Gott Nytt på sej!
SvaraRaderaLägesrapport från Göteborg:
SvaraRaderaIdag :)
Snart Nilla!
SvaraRaderaGud vad jag längtar ;)
Ingen aning, äter inte semlor.
SvaraRaderaSäkert tidigare i år än förra året, som alla år:)
=))))))
SvaraRaderaSjälv ser jag framemot vanligt SUNT leverne igen.
Man behöver ju inte se ut som en julgris själv ett helt år innan det är dags igen !!!
Yvonne, OS och M: Aha, så ni har tjuvstartat??? Fy fabian va orättvist.
SvaraRaderaGafflan: Ja, man måste ju ha något att se fram emot. Januari är i övrigt ingen höjdare direkt.
Sandra: Vasarusaru? Äter inte semlor? Vad gör du med dom då då?
Stina: Va? Behöver man inte???
SvaraRaderaHär i Stockolms län har jag sett semlor till salu sedan oktober...
SvaraRaderaAnnars kan man ju baka dem själv ;-)
Ha,ha!
SvaraRaderaÄr du inte mätt efter all julmat?
God fortsättning på det nya året.
Kram på dig!
Frågan är när det börjar säljas GI-semlor? Va? Finns det inga?? Voff voff voffödådå???
SvaraRaderaEn god vän och semle-älskare tjatar på ett bageri i Halmstad så att han får semlor året runt.
SvaraRaderaOch chkladtillverkare, det måste finnas ett särskilt brunhelvete för bara dem. Där skall de tvingas äta körsbärspraliner i all evighet!
Gott Nytt År på dig! KRAM!
Malde: Shit, man kanske skulle flytta till Stockholm...
SvaraRaderaCamilla: En uttänjd magsäck kräver sitt.
Ystrasystra: Du tänker en bulle som består av linspudding och rårivna morötter istället för mandelmassan? Nja...
Gladan: Oj, tänk att ha den makten över ett helt bageri! Det vore grejer det.
Jamen söta lilla Nillan; jag BOR ju inte i Skåne! Jag SUKTAR efter såna i Oslo!
SvaraRaderaDet finns ett bageri i Malmö och ett i Lomma, utanför Mö, som börjar redan till 1:a december. Dock kan jag säkert påpeka att just jag slutat med traditionen med fastlagsbullar året om, en vill ha variation!
SvaraRadera