söndag 27 februari 2011

Från en underbart rolig, härlig och ärlig tvilling

Med följande motivering har jag fått en award av Den hemska tvillingen:

Priset skickar jag vidare till Nilla för att hon håller på att skriva en bok, en beige bok ska det bli. Det ser jag fram emot. För Nilla skriver bra och det är något jag verkligen uppskattar.


Det måste betyda att Tvillingen tycker om mig, jag kan inte tolka det på något annat sätt. Kanske innebär det också att jag får följa med henne på hennes Thailandssemester som hon snart ger sig iväg på? Eller dylikt. En årsförbrukning av toapapper går bra. Tvillingen har ett väldigt fint guld-dass, det var därför jag kom att tänka på just toapapper, men jag kan ta något annat också. Kåldolmar eller kyckling till exempel.


9 kommentarer:

4U2 sa...

Ha,ha den satt fint på dig! Grattis.

Magica de Hex sa...

Eller kanske kogödsel till rabatterna? "Missunnsam".

Shamrock sa...

Gulddass? Är det en bastuba (som i den gamla historien?)

gladmymlan sa...

Då får jag säga grattis!:) kram!

Miss Upsey Daisy sa...

Grattis härifrån med.

*bugar som sig bör*

Maj Korner sa...

Det var en snygg award och är den inte lite beige?

XXX sa...

Hmmpf! Toapapper? Kyckling?
Nja...alltså...Du kan få komma och sitta på mitt fina dass i sommar. Och där får du använda så mycket toapapper du vill. Jag kan nog ordna fram lite kyckling också som du kan ha med när du sitter och tittar på omgivningen och mina fina guldstjärnor. Men följa med till Thailand...nä det kan det inte bli tal om stumpan. Närbo skulle bli så hemskt nervös över att behöva underhålla två damer samtidigt.

Knasterfaster sa...

Grattis till awarden! Låter fantastiskt att få sitta på ett gulddass (bastuba?), äta kyckling och använda hur mycket toapapper som helst. Det var ta mig sjutton det bästa pris jag någonsin hört talas om!

Marina sa...

Grattis - det kanske är början på en hoper andra priser (annat än årsförbrukning av toapapper), vem vet...;)