fredag 11 september 2009

Hjälp

I eftermiddags var jag så trött att jag höll på somna på jobbet. (Njaaa, överdriver en aning. Det är i praktiken omöjligt att somna på mitt jobb. Ungefär lika sannolikt som att somna i en virvelvind på Gröna Lund el dyl)

Nu är jag ännu tröttare, och kan inte gå och lägga mig förrän kvart över tolv då min dotter ska vara hemma. (Och jäsingen geitost om hon inte är det!)

Två timmar att underhålla mig själv.

Oh la la.

Hur ska jag orka?

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Nu är det bara fem minuter kvar. Hoppas hon har kommit, eller kommer precis nu.

Agneta sa...

Hoppas att hon kom när hon skulle! Och att du fått sova gott!

Speja sa...

Hoppas det gick bra, fast det gjorde det förstås. Alltid lika underhållande att kika in här, skrattade gott åt inlägget nedan..."fötts med naturlig skönhet...", haha.

Tack i alla fall för kommentaren hos mig, det är verkligen en dröm som besannats!

Ha en fin dag.

Ann-Louise sa...

Man kan undra varför ens eget kött och blod är så långt ifrån ens egna älsklingsdomäner; läsa en bok, se en engelsk deckare och somna tidigt. ZZzzzzzz:)

Mika sa...

...tro mig... du skulle kunna somna på jobbet... Jag tror jag kan somna överallt. Den värsta gången någonsin (jag var så trött så jag bara ville gråta) satt jag i kassan med en växande kö. Jag hade sovit dåligt på natten, stressat hela förmiddagen och ätit en STOR bakad potatis till lunch. Jag upptäcker att mina ögon sakta, sakta stänger sig om och om igen så jag ställer mig upp i tron om att jag ska piggna till. Då känner jag hakan träffa bröstet och inser att jag somnat till. Ståendes! Med ett minst hånflinande gäng som stod och väntade på att få betala. Många kommentarer fick jag stå ut med den dagen...

Kram
Mika

nillas liv på pinnen sa...

Singelmamman: Hon kom faktiskt ganska precis "nu". Ett par minuter i tolv alltså.

Stortosmått: Jag har sovit länge och ostört men känner mig ändå trött och har ont i huvudet =(

Speja: Tack för komplimangen! =D

Ann-Louise: Ja, eller blogga och sen zzzzZZZzzzz... Fast två av mina tjejer bloggar ju så äpplena faller kanske inte så långt från päronen...förutom när de är ute och ränner på kvällar och nätter då. Det har jag slutat med.

Mika: Det där låter läskigt, Mika. Fast bra också att inte ha några problem med att somna när man behöver haha
Jag väckte en busschaufför en gång på bussen från Arlanda till Stockholm. Ja, det var han som körde... Jag såg att han var trött och bevakade honom i backspegeln. Plötsligt hade han stängt ögonen och då var jag framme hos honom på en millisekund ungefär. Gav honom tuggummi och pratade med honom resten av resan. Blablablablablabla typ.

Mika sa...

Oj...jösses... tänk vilken änglavakt du är då! Tänk så annorlunda allt skulle varit om inte du sett och agerat.... *läskigt* Jag är glad att inte jag är chaufför...

Kram