lördag 28 maj 2011

Nu jävlars

Jag har nästan inte skrivit något alls på min beiga senaste veckan, och mitt hjärta liksom vissnar. Skrumpnar ihop och ger upp. Tänker (ja, mitt hjärta tänker) att det nog inte blir någon bok i alla fall.
Nu har jag fem timmar själv hemma idag och har bestämt mig för att skriva minst tusen ord. Tusen ord, eh...? Så godtyckligt och MYCKET. Normalt skriver jag bara några hundra ord på en dag eftersom jag skriver så långsamt. Och varför sätta upp mål om antal skrivna ord som om det var något Marathonlopp?
Jag vet inte.
Men det ska bli spännande att se ikväll hur det gick.

5 kommentarer:

Hanna sa...

Sådana där mål ska man bara sätt upp om man anar en mörk horisont några månader framöver då man inte kommer kunna skriva alls. Annars ska man bara njuta!

nillas liv på pinnen sa...

Hanna: You say? Oh...
Nåja, det kommer inte bli några tusen ord, hittills har jag bara skrivit femtiosex. Men de blev så bra att jag nästan häpnar. Måste ta en paus och begrunda dem, tror jag.

Knasterfaster sa...

Det var ett j***a tjatande om kvantitet när det gäller romanskrivande tycker jag. Kvaliteten är väl ändå det viktigaste? Jag läser hellre en bra bok på 100 sidor än en urusel som har 500 sidor. Sån är jag.

Magica de Hex sa...

Mmmm spännande ... håller tummarna.

nillas liv på pinnen sa...

Knaster: Om kvaliteten är det viktigaste, då kommer min bok göra succé!

Magica: Hjälper föga.