lördag 17 november 2012

Det där med att springa omkring med järnrör på stan, iklädd kostym och slips

Hm, liksom. Och att vederbörande sitter i Sveriges riksdag... Något skaver våldsamt. Har tittat på den där filmen flera gånger för att se om det verkligen är sant. Och jo, där springer de. Med långa järnrör i händerna. Diametern är ca 6-7 cm. Uppskattningsvis.

Något som också irriterar, och som inte har kommit fram i den allmänna debatten, är att de bara släpper järnrören där de står när de hör polissiréner. Sånt kan verkligen reta gallfeber på mig. Varför bär de inte tillbaka rören till byggarbetsplatsen där de tog dem? Inte en sekund verkar de tänka på att någon annan kommer få göra det när de själva bara skiter i det.

Men det var ju så himla länge sedan, två och ett halvt långa år. Ja, vem har koll på vad man gjorde för två och ett halvt år sedan? Vad blir det... våren 2010... hm, nä gud vad länge sedan. Om jag gjorde något då kan det knappast räknas idag, eller hur?

12 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Våren 2010 blev du vän med mig (och Singelmamman och några till). Det tycker jag du ska räkna. Tänk att vi har varit vänner så länge redan!
Man ska ALLTID lägga tillbaka saker där man tog dem. Det är det väl lag på?

Åsa Hellberg sa...

Åkesson tyckte att det största problemet var att de alls var på platsen. Jag kan inte riktigt hålla med om det.

Hanna Lans sa...

Susanne Boll skrev i ett inlägg att hur hade det sett ut om Anders Borg och Beatrice Ask hade gjort detsamma? Jag kunde inte låta bli att skratta, det blir så absurt. Och just DÅ förstår man ännu mer hur oerhört jäkla fel det är att bete sig så, och att 2,5 år sedan var igår. Eller rent av för en timme sedan. Livstids avstängning från politiken är det minsta man kan kräva.

Singelmamman sa...

Kan bara instämma med övriga här. Och att vi blivit vänner sätter jag högt på mitt eget välbefinnande konto.

Kalle Byx sa...

Det är något som skaver. Inget snack om saken.

h sa...

Var det inte då det var val sist?

Marina sa...

Jag har faktsikt missat det här - erkänner - men det låter något absurt!!

Aprillan´s sa...

Ja, jag håller med. Det där skafver jefligt mycket...

Mika sa...

Tack för att du är tillbaka och förgyller min dag!

Jag håller med dig och alla andra här. Dom borde verkligen lära sig att lägga tillbaka saker på sin plats... Inte lämna dom i riksdagen. Någon kan snubbla på dom... Eller ännu värre! Tänk om dom smittar!!!

nillas liv på pinnen sa...

Knaster: Det var synnerligen bra gjort av mig att ragga upp dig och Singelmamman. Våren 2010 kan alltså inte raderas ut.
Det borde vara lag på att man ska lägga tillbaka saker där man tar dem men eftersom det mest varit män som stiftat lagar genom historien så är vi nog inte riktigt där ännu.

Åsa: Jag tror mycket lite av det han säger bottnar i honom. Det är bara retorik som bygger på teorier om vad man BÖR säga i sådana situationer. Och därmed är det ointressant.

Hanna Lans: Typ.

Singel: :)

Kalle Byx: Något som däremot inte skaver är att du kommenterar här! :))

Helena: Jo, det var ju då de blev invalda i vår riksdag...

Marina: You have no idea. Men det är bra att de avslöjar sig som de fascister de är.

Anna: Helt sjukt känns det. Framförallt att folk röstar på dem. Men historien visar ju att fascismens bästa grogrund är stor arbetslöshet och ökade orättvisor i samhället.

Mika: Jag är dålig på att förgylla nuförtiden. Men jag kanske kommer igen. Vilket jag hoppas att vissa andra inte gör. Nu när de talat direkt från hjärtat till svenska folket.

Spader Madame sa...

Det här med järnrör. Så jävla bra att de visar sina fula trynen. Troll spricker i solen säger jag bara!

cat sa...

Ja inte är de kända för sin hänsyn till andra, de där SD:arna.

Kul att se dig här igen förresten :)