söndag 7 september 2014

Kom att tänka på min blogg

Den ignorerade kraken.

Det är bara det att livet utanför min blogg är så händelserikt att jag inte har tid. Ta nästa lördag, till exempel, då ska jag till Stockholm och heja på alla som ska springa halvmaran, så då kommer jag definitivt inte ha tid att blogga.

Sedan har vi ju alla karlar jag måste spana på hela tiden. Det tar sin beskärda tid, och praktiskt taget all min energi. Det är så det är att vara singel. De som säger att det inte finns några karlar har inte öppnat ögonen, för det kryllar av dem. Hejsan svejsan, säger jag när jag möter någon, och det blir många hejsansvejsan varje dag. Säkert femtio.

Hur gör ni när ni raggar?

10 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Min blogg är också sorgligt bortglömd mellan varven. Men karlar, säger du? Visst finns det sådana, men de verkar ju vara upptagna hela bunten? Mvh, Ring på fingret-förbjuden frukt.

reneesfotoblogg sa...

Inte gör utan gjorde! Fråga på chans så klart. Innan femton alltså för då träffade jag Husbonden. Kan ju alltid tipsa dig om hur jag gjorde för att ragga upp honom.
Han kom körande med ett hölass och jag satt vid sidan av vägen med en kompis. Jag frågade om jag fick åka med och han stannade hästen och hivade upp mig i lasset. Enkelt!

Spader Madame sa...

Ha ha ha! Raggar? Skulle inte tro det!

Malde sa...

Raggar? Inga tips här... Men jag önskar dig lycka till med spanandet :-)

Min blogg är också bortglömd, mer än din närmare bestämt.

Skulle gärna heja fram alla som springer halvmaran i stan nästa helg, men det blir nog inte så. Har bytt knäled för mindre än en vecka sedan.

Kram och må så gott!

Knasterfaster sa...

Hur gör jag när jag raggar?! Jag tror jag ser lite vilsen som om jag behöver få sällskap när jag går hem. Sedan leder det ena till det andra liksom. Det var väldigt länge sedan det hände så jag kan komma ihåg helt fel. Det fanns inte ens Internet på den tiden.

Marina sa...

Med så viktiga saker på g förstår jag om bloggandet blir lidande!

DDT sa...

Ungefär 50 % av befolkningen torde väl rimligtvis vara karlar. Så mycket spaning borde det alltså bli.

Bara tanken på att försöka ragga gör mig generad över hela kroppen. Jag tycker att det är besvärande nog att handla i nya affärer. Är ju inte så social av mig precis...

Unknown sa...

Hahaha raggar gör jag ibland...på min man..men hur är hemligt ;-) fortfarande *kär* efter snart nitton år..klart det är inte som nykärstiden men dock K*Ä*R ända upp över öronen <3

Roligt med alla hejjanden, Lycka till med "raggen"

Kram/caja

Singelmamman sa...

Raggar? Trodde det var något som folk sysslar med i hamla amerikanska bilar.

Mian sa...

Jag är lite sugen på att ragga, men hittar inga bra ställen att göra det på.