söndag 26 april 2009

skydd mot alla otäckingar

Jag har fått en skyddsängel av Ulrika (http://ulrikasyr.bloggagratis.se), och det måste betyda, antar jag, att jag härmed är skyddad mot alla otäckingar, out there, som inte vill what's best for me.

Kanske, idag, också mot min lillasyster som eventuellt är sur på mig. Jag vågar inte fråga henne men ni kan gå in till henne och läsa så ni får en uppfattning. Ni får sen gärna meddela mig vad ni tror, så kan jag göra en bedömning baserad på ett brett underlag.

TACK Ulrika. Vill också passa på att säga att Ulrikas blogg är en av mina favoritbloggar, så gör ett besök om ni inte redan gjort det!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Den här otäckingen letade sej fram i alla fall, hahaha.

mockapocka sa...

Näe, jag är inte sur på dig. Jag är inte sur alls, mer...låg. Jag vill vara äkta lat men klarar det bara om jag är ensam. Jag vill kunna vara lat tillsammans med andra...jag visste nog inte att det var så förrens du skrev den där kommentaren. Lat kanske inte är helt rätt ord. Jag vill känna mig fri att gå min egen väg i alla situationer, inte bara om jag är ensam. Lite fri är jag väl men inte tillräckligt. Help me.

nillas liv på pinnen sa...

Tandgnisslur: Jo, du är allt lite läskig =)

Mockapocka: Det var skönt att höra. Att du inte är sur på mig alltså. Jag är också mer lat när jag är ensam. Man påverkas ju av människor man har omkring sig. Har man t ex en supergrejsare i samma hushåll så blir det svårare att vara lat. När han ser på.

Ulrika sa...

Tack för alla fina ord *rodnar*

Klart att alla otäckingar nu kommer att hålla sig borta, det sköter det lilla pyret.
Det var ju liksom det som var meningen ;)

teolinda sa...

Ååhhh...vilken liten söt sak...

Yvonne sa...

Grattis till utmärkelsen! Va fin! =)