torsdag 15 juli 2010

Personlighetsanalys (eller solsting)

Denna ljuva sommardag som är idag har jag städat köksskåp. Varför kan man verkligen undra och tyvärr har jag inget svar. När man bor i vårt nordiska land är det självklart att vara ute i solen när den väl behagar lysa. Då börjar jag riva ur köksskåp!

När jag tänker efter (vilket jag är väldigt bra på) har jag kanske en förklaring. Samtidigt som jag aktar mig jävligt noga för att sticka ut, för att avvika från det normala och vara annorlunda har jag en djävulsrebell i mig som ständigt jobbar åt motsatt håll. Tvärtom, tvärsemot allt som syns mainstream och välanpassat. Speciellt välanpassat; jag hatar välanpassat! Sa den beigegrå tanten och tittade oroligt ut genom fönstret för att kolla så att inte grannarna hörde vad hon skrev. Att jag är inomhus och städar skåp en vacker sommardag är alltså helt logiskt.

Så kan det vara.
Dessutom känner jag att jag kan skriva vad skit som helst nu för jag är ändå nästan helt ensam i cyberrymden i dessa dagar. Är det någon annan som vill bli personlighetsanalyserad så ställer jag upp!

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Oh ja! JAG bli bli analyserad!! Jag vill också väldigt gärna få ett annat resultat än vad mina "exbekanta" fått när de, hmm.. analyserat mig ;-) Och så vill jag också ha köksskåpen ur städade.

nillas liv på pinnen sa...

Fru Venus: Det blir synnerligen intressant att analysera dig tror jag. (Eller vad har jag gett mig in på?)Och vad kom de "exbekanta" fram till??? Jag kanske kommer förbi och städar dina skåp istället.

Osloskånskan sa...

Härmed ber jag om en personlighetsanalys av Oraklet Nilla (ligger på knä och bugar/tillber, bugar på knä???). Men jag vill inte medicineras eller ha tröja med roliga knyta-på-ryggen-ärmar på efteråt.

nillas liv på pinnen sa...

Osloskånskan: Mediciner och tvångströjor är inte min melodi. Mer då att släppa galenskapen lös. Vi borde t ex skrika mer...ja, jo.
När det gäller just dig så vet jag dock inte om du har tid att skrika?

Fru Venus sa...

Har inte Osloskånskan tid att skrika så kan jag göra det för oss allihopa! (har en jävla "gått i 4 dygn" värk nu..) Enligt "exen" är jag egoistisk och utlämnande...(min familj och mina närmaste skrattar ännu,men men...) Behöver du foto? För i så fall skiter det sig, om du inte har en 42" skärm till datorn...

Gafflan sa...

Bättre att vara "kärringen mot strömmen" än mainstream :D
Heja Nilla!!!

Knasterfaster sa...

Om du har solsting så får du analysera mig. Det låter roligt! Det är väl inte dyrt?

Koola Viola sa...

Ha ha, "ensam i cyberrymden". Visst är det toktråkigt med bloggande under semestern, i år pallar inte ens jag att sätta mig vid dator dagligen när det är så himmelens varmt och härligt väder utomhus.
Förra året var mycket bloggvänligare väder. Tror inte jag låg i poolen mer än max tre dagar, det var ju grått och mulet och kallt och blött hela tiden.

Men inte i år :o)
Nu är jag uppe på lite drygt fyra veckor i poolen och börjar bli lite smått skrynklig.

Mika sa...

MEN NU VILL JAG OCKSÅ HA ETT!!!!