söndag 8 augusti 2010

Mer facebookinformation

Nu har jag största möjliga sekretess på min facebook. Jag är faktiskt osäker på om jag ens är kvar där, så hemlig är jag. Jag provade att söka på mitt namn och ingen kom upp! Alltså finns jag inte på facebook. Knappt.
Nackdelen med hemlighetsmakeriet är att jag inte kan få några vänförfrågningar. Fördelen är att jag ensam styr mitt hemligstämplade lilla hörn av overkligheten.
Jag har funderat på att själv göra några vänförfrågningar men jag har ju inget att bjuda in dem till eftersom jag inte gör några uppdateringar, inte publicerar några bilder och i största allmänhet ogillar min fb-sida. Man kan i och för sig titta på fyra profilbilder av mig. Jag sover på två av dem. På en ser man mig bakifrån när jag svingar mig fram över sanddynor. På den fjärde ser jag allvarlig och deprimerad ut, vilket jag tycker passar eftersom jag har fb-ångest. Min dotter, som sitter bredvid mig på den bilden, ser desto gladare ut men så gillar hon ju också facebook.
Ja, nu vet ni hur det är på min fejja.

14 kommentarer:

Magica de Hex sa...

Exaktemente. Nu vet vi vilken fegis du är!

Malla sa...

Jag tänkte leta reda på dig men jag ids inte. Facebook är ändå inte värt att lägga ner tid på. Man får bara kommentarer om man super 7 dar i veckan och det gör man ju inte. Eller i alla fall inte jag.
Bloggeri - det är en bra sysselsättning.

MissC sa...

Hahaha.. Du är ju för rolig kvinna :) Själv har jag min för endast mina vänner, men bjuder på en hel del ;) Det är ju bara mina vänner som får se ändå..

Det sköna är ju att det är som med bloggar.. Man väljer själv hur man vill ha dem och hur mycket man outar :)

Anonym sa...

Tycker det låter som om du är liiiite facinerad av FB ändå. Erkänn!

Agneta sa...

Hm... *viskar så ingen hör* Du - av alla människor - dök upp på min FB-sida som person jag kunde bli vän med. Vänförslag, inte vänförfrågan alltså.

En annan person som också dykt upp som vänförslag är en annan bloggare som jag haft kontakt med tidigare. Den personen finns inte som vän till någon av mina facebookvänner och hur den personen kan förekomma på min sida är helt overkligt! ... Eller vänta nu. Kan det ha med min mailadress att göra? Kan det vara så finurligt. (Är jag den siste i världen att komma underfund med det???!) Och hur många FB-sidor förekommer jag som vänförslag??? Gud vad jobbigt och snurrigt det blev nu.

Fru Venus sa...

Jag gillar dig som du är, på bloggen ;-) Kram

S sa...

Jag finns knappt på FB jag heller. Bara ibland...

Och som svar på "stort o smått", jo - det har med mailen att göra!

XXX sa...

Tror att Tant Björn är inne på något viktigt här...det verkar finnas en "hang-up" på fb. ;)

Spader Madame sa...

ÅÅÅå så var det för mig och FB också - i början - jättelänge. Våga vägra fejsbook alltså. Bloggen var mitt liv alltså- men det har ändrat sig. Alla bridgevänner hänger där och det är superkul, slår vad om att du ändrar dig... Och du - jag blir gärna din vän på FB!

Selma sa...

Det där låter inte så överdrivet livat.

Anonym sa...

Oj, jag har nog missat något viktigt med FB. Är det meningen att man ska ha sitt fejs där?! Det har jag inte riktigt. Kolla min blogg 2009-12-09. Där får du en riktigt bra bild av vem jag är. ;)
/Knasterfaster

nillas liv på pinnen sa...

Magica: Alla kan ju inte vara lika modiga som du!

Malla: Bloggeri är en MYCKET bra sysselsättning. HUR hade du tänkt leta rätt på mig???

Miss C: Jo, det gör man ju. Sen finns det något som heter ånger. Ångestånger för sånt man tänkte var okej att outa men som sen tydligen inte var det.

Tant Björn: Pytteliiiite, kanske.

Stortosmått: Det har med ens mailadress att göra. *experten uttalar sig*

FruVenus: TACK, gulle dig. Frågan är om inte det räcker?

Stina: Jag finns knappt på FB jag heller.

Tvillingen: Hang-up? Jag förstår inte...;)

Spader: Okej, jag får söka på Spader Madame då.

Selma: Mitt liv är inte så livat, om man säger så.

Knaster: Det var ju inget foto där heller! Ju.

Eva sa...

Alltså Nilla (???)... man MÅSTE inte ha FB, även om "alla andra" har. Min man har inte. Han är visserligen helt utanför, men men...

Anglinder, förstås! sa...

Om du vill kan du få en länk till att ta bort dig helt från Fejjan!