torsdag 28 juli 2011

Tusen tack

För era stöttande kommentarer de två senaste dagarna.
Att känna att jag inte är ensam i en sådan diskussion betyder jättemycket!
<3

10 kommentarer:

Marina sa...

Du var värd varenda stöttande kommentar i denna diskussion som jag måste säga att du skötte alldeles ypperligt - kanonbra jobbat!

Duktiga Tjejen sa...

Helt på din sida.

Agneta sa...

Heja dig Nilla. Själv önskar jag att jag kunde uttrycka mig bättre... vilket du kan.

M-L sa...

Jag har läst hela långa kommentartråden nu, och jag är mållös! Vill bara säga att du Nilla uttrycker dig så fantastiskt bra och jag ställer mig bakom varje skrivet ord!
SvD försöker gömma sig bakom fina ord, men under ytan finns inget annat än luft. Det lustigaste är när de pratar större än vad de har förstånd och dessutom säger emot sig själva! Tack för att du lyfter på skynket och visar deras rätta ansikte!

Mika sa...

SOm alla föregående:
Det är vi som ska tacka dig!
Ibland känner man sig så otillräcklig i sådana diskussioner... dom pratar omkull en. Jag tror det är det dom är ute efter. Då är det så otroligt skönt att se att någon annan KAN och har ORK att prata emot!

Kram, kram, kram!
Va du e bra!!!!!!
Mika

Småländskan sa...

Vassego Nilla! Och (jag tror jag inte bara talar för mig själv), det är vi som ska tacka dig för att du kan uttrycka allt det vi känner.
Helt otroligt bra jobbat!

Åsa Hellberg sa...

Du är inte ensam!

Markattan sa...

Önskar att jag hade gjort mer men du klarade dig fint.
Bra jobbat!

Markattan

vildhunden sa...

Jo du Nilla.
Det är var inte mycket till stöttning jag gav. Jag har varit mycket ledsen/funderande/sorgsen inför vad som skett. En tanke jag har burit med mig är att de som "försvarar/ursäktar/förklarar" vad som skett, med "massinvandring" är att de egentligen lägger skulden på terroristhandlingen på dem som föll offer för Anders Breiviks handling. Eller de som beslutat om denna "massinvandring". Det är som om offren används som "förklaring" till denna avskyvärda handling.

Ha det bra och tack för din diskussion och kamp mot Breiviks medfolgere.
Kram.

Titti sa...

Vad ska du annars med oss läsare till...?
och vad ska vi annars läsa din blogg för...?
...det är väl en självklar sak att stötta, uppmuntra, heja på (å skoja lite ibland med) och stundom förmana vår kära Nilla!

Kramen!!!