fredag 10 augusti 2012

Däckade i migrän igår

Min lilla migrän. Som vet precis när den ska slå till. Som en röd varningslampa dunkar den på när systemet är överansträngt, och det fina är att jag då inte har något annat val än att lägga mig raklång och inte göra något. Förutom att tänka.

På utvecklingskurvor, till exempel. Just nu är jag vansinnigt intresserad av utvecklingskurvor. Vill veta allt som finns att veta om dem.

Så töm era kunskapsdepåer i kommentarsfältet, tack.

10 kommentarer:

Singelmamman sa...

Min utvecklingskurva har tyvärr just nu planat ut, känns det som. Men jag har en plan. Det har jag. Vill du kanske veta något om planer?

Anonym sa...

Tråkigt med värk :(
Ta hand om dig
Ann-Louisekram

Åsa Hellberg sa...

Är du med barn?

Småländskan sa...

Min utvecklingskurva har stagnerat! Den nya vill liksom inte vara med, den erkänner inte att jag vill ta tag i den. Så... kurvan är alltså...intakt eller nåt!
Sov i ett mörkt ljudisolerat rum och försök att inte tänka så utvecklande.
Försiktig kram

Knasterfaster sa...

Det jag vet om utvecklingskurvor är att de har en tendens att plana ut och stagnera efter en tid. Kurvan kan t.o.m gå lite bakåt för att sedan skjuta fart tills man kommer till nästa platå. Ja och sedan håller det väl på så där tills full utveckling är nådd. Ge inte upp!

Spader Madame sa...

Min utvecklingskurva i bridge har tydligen, enligt förståsigpåarna gått sprikrakt uppåt. Esset har mer koll på att jag nog "alltid" har varit okej på kortspel, ialla fall mycket längre än vad Stockholmarna vet. Förut spelade jag inte så många tävlingar bara. Juniors utvecklingskurva när det gäller att bli frisk från lunginflammationen är löjligt flack. Så vi hänger här framför tv och dator och kollar os. Hoppas att din migrän är bra nu!

Shamrock sa...

oj -utvecklingskurvor är nog inte min grej. Jag tycker inte att jag utvecklas alls nu för tiden

Kati sa...

Utvecklingskurvor? :o Tänk på något roligare så går det säkert över! Skulle också få migrän om jag låg och tänkte på sånt! ;)

nillas liv på pinnen sa...

Singel: Ja, plan eller utvecklingskurva? Det går nog bra vilket som.

Guldkorn: Det gör jag, tack. Har liksom inte något val.

Åsa: Är du?

Småländskan: Precis min plan!

Knaster: Fast ibland kan det vara bra att ge upp och ta det där steget bakåt, för att sedan fortsätta framåt igen.

Spader: Att hänga framför dator och tv tillsammans med familjemedlem ... alltså är det inte det som är typ livets mening? Jag har en känsla av det.

Shamrock: Åtminstone brukar väl rynkorna utvecklas i vår ålder? Fördjupas och få mer karaktär.

Kati: Det gläder mig att höra! Känner mig nästan normal.

Åsa Hellberg sa...

Nä. Det är på mer än ett sätt fullständigt omöjligt. Men utvecklinskurvor har väl bara spädbarn tänkte jag som minns barnavårdscentralens mätningar.
"Men han följer sin kurva", sa hon när sonen vägde 12 kilo och bara var fyra månader.