söndag 14 juli 2013

Måste åka tillbaka till Rom

Har tvättat min nya bikini, som jag köpte i Rom i juni, och den är nu nopprig! Sådant blir jag galen på, känner nästan att det är värt priset för flygbiljetterna att åka tillbaka och klaga.

Men inte helt, man får ju tänka på flygets klimatpåverkan också. Dessutom kan jag erinra mig ett tips jag läst någon gång om att man kan raka bort noppror och jag har några engångshyvlar i badrumsskåpet.

Brukar ni raka era kläder?

7 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Jag rakar inte mina kläder. Åker gärna med dig till Rom och håller dig sällskap men jag går inte med dig in i affären när du ska reklamera för jag har så svårt för sådana situationer. Finns det något mysigt cafe i närheten som jag kan sitta på under tiden?

Karin sa...

Din privata reserådgivare säger:

Tågluff är ett klimatvänligt och relativt billigt alternativ. Och då kan man avnoppra bikinin på tåget, med hjälp av en särskild nopprings-eliminator som lär ska vara alldeles otroligt effektiv. Fast då har du ju å andra sidan åkt till Rom förgäves, på sätt och vis, men å tredje sidan är det aldrig förgäves att åka till Rom. So, for it girl!

Kalle Byx sa...

Varje dag :)

nillas liv på pinnen sa...

Knaster: Finns många mysiga caféer i Rom så det ska nog fixa sig. När åker vi?

Karin: Tågluff är definitivt mer min kopp te än flyg! Har dock svårt att få in det den här sommaren, men nästa kanske. Noppringseliminator låter väldigt high-tech. Jag känner ungefär som när videospelaren kom: En sån vill jag INTE ha.

Kalle: Kunde just tänka mig det!

Knasterfaster sa...

Jag tycker att vi åker så snart vi har tid ekonomisk möjlighet.

Fotograf Mette Ottosson sa...

Oj oj oj, nu klickade jag mig in här PRECIS innan jag ska iväg och fotografera resten av dagen så därför blev det bara en hel massa "interesting" och här också ett JEFLAR vad du har bloggat mycket på min lilla korta semester. :-)

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Det händer faktiskt. Med en sån där noppapparat. Känns lite scary, som att jag ska ha sönder kläderna. Men funkar!