söndag 4 januari 2015

Och det går bra med mina kliv ur comfortzonen också

Idag klev jag ur min comfortzon genom att gå ensam på ett nytt träningspass - cirkelfys. Det var inte roligt. Jag kände mig otränad trots att jag är vältränad, och den känslan gillar jag inte.

Och igår läste jag en artikel på dn.se som jag kände ett visst obehag inför. Efteråt kände jag mig märkvärdigt lättad och frigjord.

All in all kan man alltså säga att mitt dagliga klivande ur min comfortzon går bra. Planen för i morgon är att gå på stan direkt efter att jag klippt mig. Vanligtvis cyklar jag (med ångest) raka vägen hem och stoppar huvudet i duschen, men i morgon ska jag gå på stan minst en timme med tantstajlat hår. Det blir ett ordentligt kliv utanför zonen, kan jag tala om, och jag har svårt att tänka mig att jag kommer känna mig frigjord efter det, men man kan inte veta förrän man provat.

High five!

12 kommentarer:

Katarina sa...

High five!

Be att få håret barnstajlat... typ med tuppkam och grön sprayhårfärg. ;-)

Karin sa...

Hugaligen, vilket jättekliv utanför zonen! Jag gör precis som du i normalfallet, åker raka vägen hem och blöter ner håret. Hur mycket jag än säger till min frissa att hon kan lämna det som det är, gärna vått, verkar det som om någon slags yrkesheder kräver lite föning med rundborste och sånt. Tantfix! skräcken att möta någon bekant med det håret... Heja dig! High five!!

Kalle Byx sa...

Modigt. Det där med frissan känner jag alltför väl igen.

reneesfotoblogg sa...

Du kommunicerar dåligt med din frissa! Gud nåde min dito om hon inte lägger varje strå exakt där jag vill ha det, då kommunicerar jag väldigt. Dessutom är det svindyrt så fattas bara att jag inte skulle vilja visa mig för folk!

reneesfotoblogg sa...

PS. Byt! DS

Knasterfaster sa...

Bra vågat med cirkelfys!
Vilken artikel läste du?
Ta på dig en keps.

Anna Christina sa...

Bra det. Fortsätt så ...

Marina sa...

Heja - nu är det inte så många kvar...eller i alla fall ett par mindre än när du började!

Anna Christina sa...

Du, förresten. Det var längesedan du hälsade på inne hos mig och bloggen min. Kika gärna in någon gång. ;)

DDT sa...

Vad cool du är! Sjukt modigt att gå ensam på ett nytt pass. Cirkelfys är dödsjobbigt.

nillas liv på pinnen sa...

Katarina: Jag får köra det nästa gång. Kan knappast bli värre än tantstajling.

Karin: Men nu vet jag varför de inte kan släppa iväg en blöt i håret, för jag frågade. De ser inte tillräckligt bra om håret är tillräckligt jämt, när det är blött. Så vi får nog fortsätta att blöta det själva ... satan.

Kalle: Du och jag, Kalle. Du och jag.

Renée: Känns lite skönt att jag inte är din frisör ... Men det skulle säkert vara kul också, he he. Man kan ju skapa oreda bland hårstråna som inte syns. De som finns därunder. :)

Renée: Jag hade en ny idag! Ha!

Knaster: Det var i förrgår jag läste artikeln, hur ska jag komma ihåg! Jag är inte snygg i keps, annars var det en bra idé, tack.

Marina: Det är det jag säger; det går framåt och framåt ända tills det tar slut.

Anna: Hej!

Tjockisen: Ja, det kunde jag ge mig fan på; att du redan hade varit där... Du ska alltid vara värst.

Agneta sa...

Heja dig!