onsdag 3 november 2010

Vad är väl en bloggträff på slottet?

Hade spetsat in mig på en liten bloggvänsträff på fredag men av den blir det inget på grund av krångelskäl. Det är mitt liv i ett nötskal: krångligt. Så in i bängen krångligt. Jag undrar om det är mig eller själva livet det är fel på? Själva livet, tror jag.
Well, bloggträffar kan man skjuta upp och det är nu gjort. Lika bra kanske för jag kommer ha fullt hus i helgen, fyra tonåringar fre-sö plus min syster med familj på lördag. Tjofaderittan hambo.
Det är sånt man har energi för när man inte sliter ut sig på ett jobb i veckorna.

8 kommentarer:

Singelmamman sa...

Som lök på laxen, grädde på moset måste du passa på att träffa släkten, sen verkar det ju bli ont om tid...
Ställer man in en bloggträff står det dig tusen åter. (är det inte så det sägs?)

Mika sa...

...ååå vad jag saknar mina dagar som föräldraledig nu! Det största problemet jag hade då var hur jag skulle kunna klämma in alla sociala evenemang. Nu är jag glad om jag ens orkar lyfta kalendern för att boka in ett.
Krångligt här med...

Knasterfaster sa...

Den här helgen verkar det som om allt ska hända på en gång. Jag vill nästan ingenting. Det enda jag vill är att fira en av mina söner som fyller 15 år på lördag. Krångel är aldrig kul. Bloggträffar har jag varit på men aldrig på någon bal på slottet.

Magica de Hex sa...

Själv har jag varit över-super-ambitiös-trevlig och bjudit hem 15 personer första advent på lunch, pysseltävling, glögg & godis ... hur tänkte jag då funderar jag på nu när jag har börjat planera eländet ... men kul är det ju också!

nillas liv på pinnen sa...

Singel: Det är precis så ordspråket lyder.

Mika: Det kan inte vara meningen att man ska jobba så förbannat mycket. Helt enkelt.

Knaster: Jag har aldrig heller varit på slottsbal, trots att jag i större delen av mitt liv bott nära ett praktslott. Jag kan se framför mig hur jag skulle trampa på långklänningen och ramla nerför stentrapporna.

Magica: Fortsätt inbilla dig det du.
Jag kanske dyker upp på ditt jobb någon dag och kollar läget.

Anonym sa...

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Men oftast blir det bra ändå...

Anonym sa...

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Men oftast blir det bra ändå...

Mika sa...

Nej... det måste vara någon som har hittat på det där med 40 timmars arbetsvecka... kanske någon som hade sitt fritidsintresse som yrke?

Japp, så måste det vara! Om jag fick ha min favoritsyssla som yrke skulle jag stå ut med en MASSA timmar på jobbet! Japp! Varje dag faktiskt!