tisdag 15 maj 2012

Jag googlade Errol


Och hittade en bild på honom.                                    

Men, nej, min Errol är snyggare. Och inte så lik Tomas Ledin.
Dessutom är han syokonsulent. (Och ser han på bilden ut som en syokonsulent? Nej, hur jag än anstränger mig kan jag inte se honom ge elever råd om olika utbildningsvägar. Tyvärr. Och det beror inte bara på den bredrandiga slipsen och nejlikan.)

Jag tror det får bli en Roland. Något säger mig att jag inte ska googla det namnet, då kanske "Roland" också fladdrar iväg som ett par kalsonger på tork utan klädnypor.

Eftersom jag inte känner en enda Roland, och inte heller har känt någon, kan jag fritt fantisera ihop honom i min högra hjärnhalva. Och just nu kan jag inte tänka mig någon roligare sysselsättning, faktiskt. Man är väldigt lättroad. Men ändå normal, förstås.16 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Åh, Errol Flynn, min pre-teen-kärlek! Har dock för mig att han antingen var bög eller också slog sin fru? Något som inte kändes bra var det i alla fall. Och ja, ehum, det faktum att vi inte var i sammaålder, inte bodde på samma kontinent, att jag var omyndig, att han säkert redan var död ...

Shamrock sa...

haha - nej han ser verkligen inte ut som en syokonsulent (heter det inte syv nuförtiden?). Har svårt att se en syokonsulent som extraknäcker som Robin Hood eller Kapten Blod framför mig...

Roland låter som ett bra namn

Knasterfaster sa...

Ta dit förnuft till fånga "hold your horses". Det ska inte finnas någon Errol i din bok. Roland är ett bra namn, du kan kalla honom Rolle om du vill och det innehåller i alla fall samma bokstäver som Errol.

Agneta sa...

Roland blir bra. Och vill du svänga till det lite, svänga till honom lite, kan du döpa honom till Greger.

Åsa Hellberg sa...

Roland it is!!!!

Kati sa...

JAG kan definitivt se snubben på bilden som syo. Komma med sliskiga kommentarer åt tjejerna o försöka titta under kjolarna på dem :D ignorera pojkarna totalt. En riktig keeper!

Kati sa...

JAG kan definitivt se snubben på bilden som syo. Komma med sliskiga kommentarer åt tjejerna o försöka titta under kjolarna på dem :D ignorera pojkarna totalt. En riktig keeper!

Singelmamman sa...

Han får mig att tänka, lita aldrig på en man med bredrandig slips, eller nejlika i knapphålet på kavajen, eller fånig mustasch eller bakåtslick, eller som heter Errol. Dessutom ser håret ut som om det är ditsatt efteråt.

Inte för att det har med saken att göra förstås.

MalinC sa...

Älskar kommentaren att han ser ut som Thomas Ledin.

reneesfotoblogg sa...

Det ska mer till än en Roland och en Börje för att få mig på rygg vill jag meddela. Nä, tacka vet jag Errol, han skulle inte behöva be två gånger!
Snuskig fantasi?
Jajjamännsingen!

mockapocka sa...

Annars finns ju namn som Urban och Bruno (om du minns våra mer eller mindre hysteriska skrattanfall på väg till sjön).
Äntligen kan de komma till användning liksom.

Lippan sa...

Så skönt att du tagit ditt förnuft till fånga. Då kan sova i natt. Förstår du om du fått in den där mannen i skolan vilka intriger det skulle bli när han raggade på fröknarna. Titta bara på leendet och blicken
Ha en fin dag

nillas liv på pinnen sa...

Hanna: Jaså, han slog sin fru! Det hade jag kunnat ge mig den på.

Shamrock: Om det heter syv nuförtiden kan man tycka att jag borde känna till det. Jag tror det heter syv, för det ordet känns bekant.

Knaster: I always hold my horses, det är därför jag aldrig kommer framåt i tillvaron. Roland it is.

Agneta: Greger? Ja, det låter ju ungefär som Roland.

Åsa: Så blir det! Nu ska jag bara skriva boken också...

nillas liv på pinnen sa...

Kati: Jag vill inte spy sönder mitt tangentbord så jag skriver inte om honom. =)

Singel: Jag tycker att det har VÄLDIGT mycket med saken att göra. Karlar med tupé har jag aldrig litat på.

Malin: Han är ju GRYMT lik! Tänkte först att det måste vara Ledins farsa.

Renée: OMG, Renée. DET kräkmedlet?!

Mocka: Hahaha, ja. Nu har jag en arbetskompis som heter Urban. Och en cykelreparatör som heter Bruno. Men det är väl inte direkt deras fel...

Lippan: Ja, huvva! Någon ordning får det vara. Även om det är si och så med den här och där i mina berättelser måste jag tillstå.

mockapocka sa...

Tänk om det är dom...i vuxen tappning. Då vet vi det. Vad det blev av dom så att säga. En lärare och en cykelreparatör.
Kunde man väl aldrig tro.

Katarina sa...

Vad roligt! Errol Flynn är typiskt en sån där som man tyckte var hur snygg som helst när man var yngre men som man nästan inte kan förstå hur man kunde tycka det när man blivit äldre. :-)

Själv tänker jag mig Errol, syo-konsulenten mer som en man med manchesterbyxor, fotriktiga skor och proggig frisyr. Och alltid skrynklig skjorta.