fredag 27 juli 2012

Idag skulle jag röja källaren

Ut med allt och sedan in med det igen i en sällan skådad gudabenådad ordning. Jag hade också tänkt hinna med vinden. För första gången på tolv år. Ut med allt och helst inte in med det igen. Men nu har det obemärkligt blivit kväll och jag måste cykla iväg och köpa godis till OS-invigningen. Lite jobbigt är det att mina planer aldrig går i uppfyllelse. Det är som att jag inte kan styra mig själv, som om jag gör precis vad jag känner för oavsett vad jag har bestämt. Och inte vill jag ha någon hjälp för det heller.

8 kommentarer:

Singelmamman sa...

Men åh! Jag som är sån hejare på att röja. Får ta det nästa gång jag är i din stad då.

Malde sa...

Mina planer brukar inte heller gå i lås, när det gäller röjning...

Realisten sa...

Fast både källare och vind...hur REALISTISKT var det? :)

Karin sa...

Sådär gör jag alltid. När det blir riktigt fint väder återfinns jag lättast i någon murken bod, möglig källare eller liknande utrymmen, i full färd med att städa upp. Det brukar bli rätt uppröjt, visst blir det det. Men varför väljer jag alltid de där soligaste sommardagarna till sådant som kan ske närsomhelst, utom kanske i smällkallaste januari?

Knasterfaster sa...

Kan jag få kopiera det här inlägget till min blogg? (Det är bara några småsaker jag behöver ändra)

Marina sa...

Det värsta är, att när (och om) jag skulle få något dyligt för mig, så hittar jag alltid en massa sakerjag glömt bort att jag har och som jag då helt plötsligt kommer på att jag saknar, så det lyckas inte bli så mycket röjt ändå. Slutsats: det är lika bra att låta bli!

nillas liv på pinnen sa...

Singel: Svaret är JA. Såvida jag inte redan röjt då, men det kan jag väl inte tänka mig.

Malde: Det är något fel på själva idén med röjning, tror jag. Det är där felet ligger.

Realisten: Det var verkligen INTE realistiskt. Och du var den enda som kom på det, grattis. Jag kollar mina läsare i varje inlägg, förstår du.

Karin: Ja, Karin ... Varför gör du det?

Knaster: Shoot! Varför måste du ändra på några detaljer, är dock min undran.

Marina: Jag tänker på mina efterlevande. De kommer inte vilja använda part 2 av sitt liv till att röja efter sina föräldrar. Tror jag.

Osloskånskan sa...

Herreguden så glad jag är att vi inte har en källare (också)!