måndag 11 augusti 2014

Jag åker inte tåg

Sitter hemma vid köksbordet och slösurfar slash äter mascarponeglass. Har gjort det sedan jag kom hem från min första arbetsdag för fyra timmar sedan. Bearbetning av jobbchock, kan man anta, och sådana processer kan vara lika farliga att avbryta som att väcka någon som går i sömnen.

Första arbetsdagen kan inte återges. Hashtag.

Igår var jag på ett corepass tillsammans med Knasterfaster, om vi nu ändå ska försöka oss på ett byte av ämne. Tänk ett femtiotal människor som står brett med benen och suger in naveln mot ryggraden - där har ni träningsformen core. Alla som hade läst min blogg hade ljusgröna träningstoppar på sig, det var roligt. Kan ha varit endast en person, men jag tyckte jag skymtade någon mer i skiraste vårgrönt. Knaster och jag höll ställningarna längst bak, som de biffiga livvakter vi ger intryck av att vara när vi är på hugget. Respekt! Skulle ni ha tänkt om ni såg oss.

7 kommentarer:

Agneta sa...

Själv ligger jag i sängen och môlar godis. Har inte börjat jobba idag.

Singelmamman sa...

Respekt tänker jag alltid när jag tänker på er.

reneesfotoblogg sa...

Biffig? Tror jag inte!

Marina sa...

Om det är lite navelinsug det handla om kan jag faktiskt tänka mig att coreträna på hemmaplan!

Shamrock sa...

Navelinsugning is da tjitt om man får tro coreinstruktörerna. Kanske ska gå på ett pass eftersom min navel nog aldrig befunnit sig så långt från ryggraden som den gör just nu

Småländskan sa...

Vad är det för fel på såna där vanliga promenader, kanske lite småspring, en och annan cykeltur? Såna där navelinsugningar och allt annat som har utländska namn har jag ingen aning om vad det är.
Däremot vet jag med bestämdhet vad en riktig jävla mans-förkylning är, trots jag är kvinna. Inne på fjärde veckan nu med hosta, snorande, lungkapacitet som är lika med noll. Alltså varken nåt vanligt eller utländskt motionerande har det varit.
Nu återstår bara att motionera barnbarnets hamster, som jag ska vakta en vecka. Hoppas hen hoppar direkt in i den där bollen och rullar runt ett tag, så jag slipper anstränga mig att jaga den.
Jaja, du behöver inte kommentera hamstrandet, det har jag gjort tillräckligt till barnbarnet och hans mamma och pappa.

nillas liv på pinnen sa...

Agneta: Din latmask!

Singel: Det förstår jag verkligen!

Renée: Ha ha! You know nothing. Biffighet kan sitta i hjärnan du vet.

Marina: Gör det! Jag hoppas du inte missupfattat vad som enas med navelinsug, bara?

Shamrock: Tycker absolut att du ska träna core. Massor av folk med fotskador som gör det.

Småländskan: Om du tränade core kanske du inte skulle vara så jäkla förkyld, har du tänkt på det? Va?
Hamstern, hamstern, hamstern!