lördag 9 augusti 2014

På måndag börjar jag jobba

Och i morgon ska jag sålunda ta itu med alla projekt jag har på min to-do lista den här sommaren. Måla en tavla, till exempel, men det ska väl gå undan för jag har tänkt mig abstrakt konst. En röd tavla med en detalj på, som eventuellt kan vara en stol. Men det är upp till betraktaren att avgöra det, har jag tänkt.

Ett annat av mina sommarprojekt är att städa hela lägenheten, inklusive tvätta fönstren. Det kommer inte ske, men det var en bra tanke. 

Och nu kommer jag inte ihåg de andra projekten, hur jag än försöker. Bra, bra. För jag skulle bara känna mig misslyckad om jag insåg hur mycket jag underlåtit att göra denna sommar. Och jag hatar att känna mig misslyckad, det är det värsta jag vet. När jag gör det glömmer jag helt bort alla mina fantastiska sidor (som att jag ger mig på att måla abstrakt konst utan att ha tränat, till exempel) och tror att jag suger rakt igenom. Och det gör jag ju inte. :)

3 kommentarer:

Karin sa...

"Sommaren är den årstid då det som blev ogjort i fjol blev ogjort igen."
(Gammalt djungelordspråk. Möjligen Fantomen. Eller kanske brorsan.)

DDT sa...

Så klart att du inte suger! Du har bara omprioriterat. Denna förmåga är naturligtvis en stor tillgång, annars blir man en rigid och oflexibel person. Ge dig själv en applåd!

cat sa...

Hade också som sommarprojekt att storstäda hela lägenheten. Körde väldigt hastigt runt med dammsugaren igår och anser att jag faktiskt kom en bit på väg i mitt projekt i och med det.