måndag 22 maj 2017

Har fått förslaget att skriva om Göteborg istället, för att ragga läsare

Naj!

För det första vore det att svika Skåne. Dessutom finns det inget att skriva om Göteborg. Min syster bor där, men så mycket mer av intresse har inte den stan att bjuda på, tyvärr.

Annat är det med Skåne, som ju dignar av fantastiska saker. Man blir verkligen hänförd när man kommer dit. Man känner att livet plötsligt har ytterligare en dimension att bjuda på; en som är späckad med skånska attiraljer.
Kan avslöja att jag enbart för den här bloggens skull nuförtiden åker till Skåne med ganska stor regelbundenhet. Började redan i vintras för att lägga grunden till den rad skånska inlägg som ni här kan glädjas åt. Jag anser nämligen att om man ska blogga så ska man göra det ordentligt.

3 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Dessvärre är jag benägen att hålla med dig. Så värst mycket att erbjuda har väl den staden inte nu längre. Annat var det på min tid..
Beträffande Skåne så kan jag med gott samvete säga att skulle jag vara nödd och tvungen att flytta så fick det bli just dit och hade jag hur mycket pengar som helst gärna Österlen. Inte så mycket för att få frottera mig med alla avdankade kändisar utan mer för naturen, atmosfären och kanske i viss mån kulturen.
Så, på det hela taget är vi rörande eniga.

nillas liv på pinnen sa...

Renée: Erkänn, du vill bli granne med Ranelid!

reneesfotoblogg sa...

Har kört förbi några gånger i hopp om en glimt men bara noterat den lilla diskreta skylten. Granne, ja varför inte. Tror inte han stör och han bor vidunderligt vackert. Dessutom tycker jag att han är en intressant människa ur många synvinklar så nog skulle vi ha ett och annat att dryfta.