söndag 7 maj 2017

Hej folket

Att leva mitt liv tar både tid och kraft, därav en och annan paus i mitt bloggande.

Att återge vad som hänt mig sedan sist är av olika skäl ett omöjligt företag, så jag fortsätter med mina vanliga nonsensinlägg som slumpvist springer likt fyrverkeripjäser ur min hjärna när jag som minst anar det.

Nya intressen jag dragit på mig senaste året:

Ridning
Krukväxter
Skånska

Man kan bara konstatera att livet är ganska oförutsägbart, och det är ju kul.

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Hejsan och välkommen tillbaka!

reneesfotoblogg sa...

Tänderna är i behåll i alla fall. Så värst turbulent kan det väl inte ha varit? Livet, det här senaste året menar jag. Fast det är så klart, har man tagit upp ridning vid 50+ så kan man ju befara att det kan kosta en eller annan "Brånemark". Själv slutade jag att rida vid den åldern. Krukväxter? Men skånska är bra! Kan fortfarande dra i med ett och annat dialektalt efter mina år i Malmö som liten grebba. Då bodde jag på S:t Knuts väg som jag till min bestörtning hörde var invaderad av galanta damer för några år sedan. Så det kan bli!
Välkommen i alla fall!

Kalle Byx sa...

Kul att du är tillbaka igen. Ser fram emot att läsa dina inlägg på skånska. Tror inte dom blir sketabra.

nillas liv på pinnen sa...

Hanna: Tack tack :)

Renée: Mina tänder vet du inget om för den där bilden är gammal. Från innan jag började rida och råkade ut för alla bånemarker. Förstår inte varför du slutade rida när du nådde den lämpligaste åldern för att galoppera fram med vinden i håret?
Krukväxter ... Lade mest till det för att listan inte skulle bli så kort. Jag har aldrig gillat korta listor, dessutom vill jag ha ett udda antal punkter. Men skånska kom inte med på listan av en slump. Ett mycket intressant landskap! Titta bara vad som hände på S:t Knuts väg i Malmö för några år sedan. :)

Kalle: Du har inget förtroende för mina språktalanger? Nä nä ... Jag kan engelska, i alla fall!