torsdag 30 juni 2011

Kan tiotalet kvinnfolk som kommenterar hos mig ha fel?

Kanske. Men tack i alla fall.
Innan jag vaknade i morse befann jag mig i en hiss tillsammans med ett antal personer. Vi var på väg hem från någon slags skrivarkurs när hissen fastnade och började krympa, taket liksom sänktes och jag tänkte: KOMMER JAG LEVANDE HÄRIFRÅN SÅ SKA JAG ALDRIG MER ÅKA HISS.
Jag snidade också en plan om att ställa min väska med min mobil i utanför hissen nästa gång (om jag nu ändå skulle åka hiss igen) så att jag skulle kunna ringa den och ringa den och ringa den ända tills någon hörde min mobil och förstod att något var på tok. Då skulle den personen svara och jag tala om att vi var fast i hissen.
En något omständig plan som inte klickar i alla delar, men jag tycker det är bra gjort att snida planer överhuvudtaget i den här värmen.

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Hm, jo den planen haltar betänkligt. Men jag känner att den är väldigt övertydlig. Och vill absolut lämna min drömtydartolkning.
Du vill ha en plan, en övervinnar-komma-levande-ur-skrivareländet-plan och som sådan funkar nog hissteorin. Annars kan du väl ägna dig åt solen en dag som denna. Lite kall saft på balkongen/altanen låter för mig som en lagom syssla.

Märta sa...

Tanken var om inte god så åtminstone intressant. :)

Åsa Hellberg sa...

haha, kunde du inte ringa någon från hissen?
Jag fattar nog inte riktigt hur du tänker och det kan också eventuellt skyllas på värmen.

Shamrock sa...

Jag håller mer på MacGywervarianten. Ett tuggummi, en penna, en kam en mobiltelefon och nåt' mer och sen har du lyckats bygga något som tar dig ut ur hissen

Den där tjockisen sa...

Jag hade tänkt fråga om du ville fundera över teodicéproblemet tillsammans med mig. Eller kanske diskutera relativitetsteorin. En annan dag, kanske?

nillas liv på pinnen sa...

Singel: Är inte säker på att jag hänger med på din drömtydning där, men kanske! Ett kanske är bättre än ett inte, får man lov att tänka.

Märta: Jag är en extremt intressant person, det måste vara det.

Åsa: Jag funderade också på det när jag vaknade: Varför inte ringa från hissen? Dah!

Shamrock: Det kan verkligen behövas när hissen liksom kryper mot dig från alla håll. Kan behövas very much.

Tjockisen: Vad ska jag säga? Du kommer inte hänga med i den diskussionen, det är vad jag tror. Du anar inte vilka diskussioner jag kan ha när jag kommer igång.