fredag 8 juni 2012

Det är så härligt att gå i solen, solen, solen, det är så härligt att gå i solen, den värmer så!

Eftersom väntan är min favoritsport (och eftersom jag eventuellt har något kvar att lära i romanskrivandets ädla konst) har jag köpt en romankurs. I den ingår bland annat respons på text man skriver. Man skickar in några (Börje-)sidor och sedan väntar man. Man kollar mailen trettio gånger per dag (i genomsnitt) och sedan kollar man sin andra mail trettio andra gånger. För er som vill räkna ut hur mycket tid jag lägger ner på koll-av-mail är det bara att ta fram miniräknaren. Jobbmailen kollar jag en gång varannan dag - så där, nu har ni fått alla parametrar.

9 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Jag är väldigt duktigt på att vänta och jag är bra på att kolla mejl. Tror du jag klarar av att gå en skrivarkurs och skriva en roman?
Varför automatvidarebefordrar du inte mejlen från mejl 1 till mejl 2? Det skulle underlätta för dig. Framförallt skulle du spara tid. Måste du kolla jobbmejlen även när du har sommarlov?

nillas liv på pinnen sa...

Knaster: Automatvidarebefordra? Har det något med maskingevär att göra? Sådana är jag emot av princip.
Jag vet att du skulle klara att gå skrivarkurs och skriva roman, det är inte fråga om att tro hit eller dit. Kör!

Småländskan sa...

Jamen alltså, jag är ju betydligt äldre än du, men JAG fattar vad automatvidarebefordra betyder!!!
T.o.m. begriper jag det så här sent (på fredagskvällen eller tidigt på lördagsmorronen. Kl.är nu exakt 01.48)
Om nu kl. är 01.48 på fredagen och samma tid på lördagen, hur mycket är den då på söndagen, minus de timmar jag sover då? Om jag nu kan sova alltså, det är en helt annan FEMma! (lite hjälp på vägen där).
Hoppas Börje är ett mattesnille så han kan hjälpa dig.
Kan du inte svara rätt på detta så ska du fortsättningsvis jobba halvtid och ägna dig åt skrivandet, Börje och den aubergina!!!
Go natt.. eller nåt

Agneta sa...

Spännande!

nillas liv på pinnen sa...

Smål: Svara rätt på VAD? *hjälp*

Agneta: Ja, faktiskt! Du vet vad jag pratar om.

Singelmamman sa...

Automatiskt vidarebefodran. Du "talar" om för första mejlboxen att alla mejl som kommer in även ska in på andra mejlboxen. Du kan bestämma för en kortare eller längre period. Ungefär som att be posten, den som bär ut räkningar och vykort, att den ska skicka all post till landet istället för hem eftersom man/du är på landet och inte hemma och vill ha alla spännande vykort och räkningar dit du är. Men jag skulle hellre kolla mejlen på två ställen än ställa om mejlen. Det blir så många mejl på ett och samma ställe.
Klart som korvspad.

Småländskan sa...

Om nu kl. är 01.48 på fredagen och samma tid på lördagen, hur mycket är den då på söndagen, minus de timmar jag sover då? Om jag nu kan sova alltså, det är en helt annan FEMma! (lite hjälp på vägen där).

Nu kopierade jag och klistrade in vad jag skrev i natt!!
Bara så du ska ha lättare att förstå.

Shamrock sa...

Trodde att jag var den enda som kom ihåg den sången, men du gör det oxå ser jag

nillas liv på pinnen sa...

Singel: Ja, usch vad många mail på samma ställe! Huvva.

Smål: Driver du med mig?

Shamrock: Var det inte Bornemark, tro? Jag kommer ihåg alla käcka sånger från min barndom, de finns som en liten skatt på havets (min hjärnas) botten.