onsdag 25 juni 2014

Jag tar det här med tröjuppladdningen seriöst - här ser ni t-shirt nummer två


10 kommentarer:

PT:n sa...

Jag hittade en likadan idag i min postlåda :) och jag hittade mkt snygga, och funktionella, springskor på Stadium (så nu har jag tre par, i varierande ålder dock). Jag älskar att shoppa löpargrejer, annars är jag en ganska usel shopper :)

Shamrock sa...

jag blir så deprimerad av springprat för jag kan inte springa... Snygg tröja och lycka till med ditt springande

Agneta sa...

Heja dig! Själv har jag börjat springa lite smått (inte enbart i tankefasen längre, alltså! Heja mig!). Dock orkar jag inte längre än 4,2 km.

Karin sa...

Men männscha, håller du på att försvinna. Så SMAL! Om man springer mycket måste man äta mer (gammalt - minst tre sekunder – ordspråk från Dalarna).

Småländskan sa...

Jag ser, jag tar till mig, men jag vet inte om jag fattar! Eller gör jag det, fattar alltså, men. Det där med avundsjukan, hur var det nu med den...?
Herregud männska, vad håller du på med? Tillbaka till Börje, Sollan och alla de andra, annars tror jag fan i mig att du försvinner.

Knasterfaster sa...

Är det en sådan text som man måste ha en spegel för att kunna läsa? (Om de inte är lika smarta som jag är och läser texten precis lika lätt som om den varit rättvänd). F.ö ser du inte riktigt glad ut på den där bilden utan mer skitnödig ut om jag ska vara ärlig.

pralinen sa...

skojjiga och snygga träningströjor kan man inte ha för många, tänker jag. Lite avundsjuk är jag på att du fattat mod och anmält dig till en halvmara. Jag har det som ett spöke i mitt huvud, jag tänker att det kan var min 50-årskris att anmäla mig till ett sådant. Och i så fall kan jag vänta till nästa år :-D Jag håller mig 5 och 10K (vill skriva ännu så länge).

Marina sa...

Hmmm...det låter som om du tar det här på fullt allvar...lite scary om du frågar mig ;)

nillas liv på pinnen sa...

PT: Oj, vad du shoppar! Men det är bra uppladdning, bättre än att hålla på och springa.

Shamrock: Tack, tack. Du får återkomma hit efter trettonde september, då kommer jag säkert ha en ny hobby.

Agneta: Men det är bra. Spring den rundan tio gånger så har du ett marathon.

Karin: Tur vi har de gamla fina ordspråken från Dalarna! Jag ser nog smalare ut på bilden än jag är i verkligheten. Midjemåttet är fortfarande fina 80 cm, i alla fall.

Småländskan: Ja, jag kanske skulle sätta mig och skriva istället! Där är du något på spåren...

Knaster: Jag är ju på väg att bli en långdistanslöpare, inte undra på att jag ser skitnödig ut, liksom.

Pralinen: 50-årskris...? Ja, det kanske är det det är, ja. Borde jag alltså hoppa av det här projektet och krisa på riktigt istället? Så att jag kommer igenom skiten någon gång?

Marina: Absolut! Scary shit!

Anna sa...

Ser mycket seriöst ut. Och grönt.