fredag 24 november 2017

På rälsen som går från Örebro till Malmö

Igen.

Tänker att ni vid det här laget måste vara fullständigt utleda på att höra om Skåne hit och Skåne dit. Om det fanns en blogg med tema Blekinge skulle jag förstås följa den med stort intresse, men bli skitless på allt Blekingetjat. Så ni har mina varma sympatier.

Men vad ska jag göra?

Jag kan tyvärr inte sluta blogga nu när jag tycker det är så roligt.

4 kommentarer:

Småländskan sa...

Det är ju bara så underbart att höra om Skåne som landskap och Skåne som man, alltså. Aldrig att vi blir utleda, snarare tvärt om!
Ös på, skriv allt om Skåne! Skit i Blekinge, det är ju bara en mellanstation, till skillnad från Småland, som du troligen inte passerar så ofta. Men ändå.
Önskar dig och Skåne en helt fantastisk, underbar, ljuvlig Skånehelg!

Småländskan sa...

Och Nilla, om vi hade känt varandra lite bättre, skulle jag kunnat berätta hur det var när jag var tokkär, helt jävla vansinnigt, idiotiskt, härligt, underbart kär och galen... när jag var i din ålder. Då hade det inte varit några svårigheter att åka till Tjottahejti eller nån annanstans för att träffa min "Skåne". Då förtiden hade jag ju honom på lagom avstånd, men du fattar. Så njut, ta tillvara varenda minut och skit i allt "som man måste/borde". Gör det du känner för NU.

Småländskan sa...

Oj, nu är det näst intill så jag spammar här, eller vad det heter. "I din ålder" betyder några år, snarare 10 år yngre, än du är nu. Men känslan i den åldern, Nilla, känslan, den är fan ta mig hundra gånger bättre än den man (jag) hade när jag var riktigt ung.
Ursäkta att jag måste tänka till mellan kommentarerna, men det beror nog mest på åldern.

Kalle Byx sa...

Skåne kan man aldrig tröttna på.