lördag 2 oktober 2010

Nähä

Det var tydligen ingen som ville testa den där aktiviteten i förra inlägget.
Förutom trettio ryssar som passade på att kika in kl.18.51. (Vadan dessa punktliga massbesök från andra länder?)
Jag antar att detta kan innebära en del konflikter i ryska mataffärer de närmaste dagarna. Lite som på den gamla sovjettiden då de också slogs om matvarorna.
Det var inte mitt fel, kommer jag säga om någon frågar.

13 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag tycker att idéen i sig är bra, men tänk om dom har mer i vagnen än vad jag har i börsen? Kommer Ägaren" till kundvagnen då och betalar mellanskillnaden?

Knasterfaster sa...

Du har en kommentar till det här inlägget på min blogg.

Knasterfaster sa...

Jaha, nu gick det minsann att kommentera. "suck"

Knasterfaster sa...

Nu måste jag prova igen.

Knasterfaster sa...

Det gick igen!

Anonym sa...

Den grejen har jag inte provat men väl varit på den andra sidan dvs har blivit norpad på fylld kundvagn och det var allt annat än kul. Hade jag hittat den som snodde vagnen så hade jag strypt människan.
Det var strax före jul, sen kväll och jag var väldigt stressad, men bara att börja om från början..

Singelmamman sa...

Jag blir ju väldigt nyfiken på Knasterfasters kommentar. Måste nog kolla in vad hon vill säga. Men jag undrar precis som Fru Venus. Och ev hund/kattmat... jag har inga djur.

Spader Madame sa...

Tycker det låter underbart. Som att köpa grisen i säcken. Fast Spader är redan drottning på att shoppa- gillar't liksom. Men om Spaders vagn nu försvinner, tex på ICA-Maxi, Solna Business Park, så vet man vem man ska skylla på. Det vet man.

Anonym sa...

Har testat! Njae, inte jag förstås, men en väninna till mig. Inträffade på "världens största varuhus för servetter och värmeljus" (vuxne sonens namn på ett möbelvaruhus i närheten av mig). Väninnan och jag drog omkring och bara tittade, skulle ju inte handla nåt. Varsin gul plastkasse hade vi i alla fall. Väl framme vid kassorna såg jag att väninnan stod och hängde på en kundvagn, fullastad sån! Jag undrade förståss och hon bara glodde, sen skrek hon "vem faaan har satt en kundvagn i händerna på mig?". Jag bytte kassakö, hon såg till att mygla sig ut genom scanna-själv-kassan. Kundvagnen stod kvar i kön!
/Småländskan

Knasterfaster sa...

Heter Småländskans vuxna son Ike A?!

Anonym sa...

Nej, han heter A. Gunnar Yd.
/Småländskan

Knasterfaster sa...

Om du känns lättare så kan du gästblogga hos mig. Du skriver en kommentar som ett inlägg och så publicerar jag inte utan jag klipper in det som ett inlägg på min blogg. Kanske. Det kanske lossnar för dig när du är inne hos mig menar jag. Annars kan du ju skriva och berätta om hur du har firat gräddtårtans dag idag.

nillas liv på pinnen sa...

Fru Venus: Ja, det kan man väl begära?

Tant Björn: Okej, tack för informationen. Det betyder att jag kanske inte behöver göra experimentet? Då vet jag ju redan att jag skulle bli strypt, menar jag.

Singelmamman: Suck! Du får väl skaffa husdjur i så fall.

Spader: Menar du mig!?!?!

Småländskan: Det där kan nog bara hända i Småland!

Knasterfaster: Tack för erbjudandet! Jag kanske tejkar up on it nån other day. Jag tog fasta på det där med gräddtårta den här gången.