tisdag 5 oktober 2010

Observera

Jag menar beeesch, inte bäääsch.
Dessutom är det lite rosa mellan raderna.

5 kommentarer:

mockapocka sa...

Ok, den vill jag läsa!

Knasterfaster sa...

Jag skickade efter en morgonrock. Den är sandelträfärgad. Jag trodde det betydde att den skulle vara beige men den är rosa! Självklart förstod jag att du menade beeesch och inte bäääsch. (Det kan vara för att jag är uppväxt som nästanstockholmare och därför säger jag mest e där det står ä som i räkor t.ex.) Jag var tvungen att googla sandelträ/e för jag visste inte riktigt vad det är insåg jag. Så här stod det "Sandelträ, även kallat almugträ, är trä från träd av släktet Santalum. Träet som är doftande används som rökelse, i parfymer, för finsnickerier samt inom den alternativmedecinska aromaterapin. Används även som krydda i bl a ansjovis och matjesill". Tycker du inte att din roman är sandelträfärgad?

Mika sa...

Ja men då så! No worries!

Y sa...

Det blir jättebra. Med en beige, beeesch faktiskt t.o.m. med en bäääsch berättelse. Det sista låter mest rosafärgat. Fast jag tror du kommer att smälla in lite knallrött ändå. Sen. Jag bara tror det liksom.

nillas liv på pinnen sa...

Mocka: Tänkte väl det.

Knaster: Jo, det tycker jag faktiskt! Framförallt det där med ansjovisen och matjessillen känns tilltalande. Lite salt sådär, mums.

Mika: Nej, inga worries. Så mycket. Fast det kan vara så att det bara är jag som tycker om det jag skriver, så kan det vara.

Regnnatt: Lite knallrött blir det nog. I alla fall karamellrött.