lördag 9 oktober 2010

På temat behövs verkligen lördagarna?

Det är ju trevligt med lördagar.
Och så.
Men mycket skriva blir det inte.

14 kommentarer:

Ettie Bee sa...

Du har så rätt. Jag hade tänkt att skriva hela helgen eftersom jag är makelös men det känns inte som det blir nåt alls... Så mycket annat som stoppar mig. Som jag t ex... *djup suck*

Maj Korner sa...

Du har ju fem andra dagar i veckan som du kan skriva på. Idag ska du umgås med familjen. Om de vill. Eller ta en cykeltur.

Malla sa...

Jo. Jag behöver lördagar.

mockapocka sa...

Även en författare behöver vara ledig ibland. *bestämmer*

Åsa Hellberg sa...

För de som är tjänslediga behövs säkert inte lördagar...

Katarina sa...

Men du vet, vi som inte är författare utan fortfarande sitter kvar i grottekvarnen och brottas med chefer fem dagar i veckan - vi behöver lördagar.

Även om de förlorat lite av sin forna glans nu när man inte längre får veckopeng och lördagsgodis.

Linn sa...

hej hej,
på ett lite mer allvarligt tema, så såg jag av maj-britt svensson, en svensk EU-parlamentariker, bad om hjälp, idéer, tankar, för att komma fram till strategier för att stoppa mäns våld mot kvinnor. Hon har fått uppdraget att lägga fram EU:s strategi, så hon har massor med makt, men inte speciellt många bloggläsare. kan inte du referera till henne (http://www.evabrittsvensson.se/?p=487) så kanske hon kan nå folk som faktiskt har vettiga idéer?

puss

Linn sa...

ops eva-britt svensson hette hon visst...:P

Anonym sa...

Utan att veta, läst om denna EU-parlamentariker, så är min spontana tanke: är det så illa att dessa EU-parlamentariker behöver hjälp från "vanliga/vardagliga" bloggare, för att hitta strategier för att stoppa mäns våld mot kvinnor? Då är det illa tycker jag... riktigt illa! Speciellt då de tydligen har "massor av makt". Makt över vadå? Makt är för övrigt ett riktigt jävla skitord! Förlåt, men så tycker
/Småländskan

Linn sa...

haha jag tror mest att hon vill få med ett "gräsrotsperspektiv" och skapa en känsla av att "vi lyssnar på folket", active participation och sånt. jag vet inte hur stor vikt hon PÅ RIKTIGT lägger i folks ideer och tankar. men jag tycker ändå att det är viktigt att vi ger våra synpunkter när chans ger. och jag gillar Eva-Britt, på riktigt. hon är min idol i parlamentet. och sådana behövs tycker jag eftersom svensk media aldrig nånsin tar upp vad som händer i eu trots att det påverkar oss massor.

kram!

Anonym sa...

Visst ja, det var ju Nillas inlägg jag skulle kommentera. Ja, jag tycker om lördagar, tycker inte de är onödiga, trots jag numera inte gillar helger lika mycket som jag gjorde "förr".
/Småländskan

nillas liv på pinnen sa...

Linn: Jag gör kanske det imorgon! Vet inte ens vem hon är.
Kram!!!

Miss Upsey Daisy sa...

Lördag är .. som choklad.

Miss Upsey Daisy sa...

Lördag är .. som choklad.