onsdag 15 november 2023

Inget roligt idag

Vi vill bo på landet, ja.

Men vissa saker vill man slippa att uppleva. Krockade med ett vildsvin igår kväll när vi var på väg hem i mörkret. Dunsen av kropp mot fronten av min bil har förföljt mig sedan dess. Vidrigt. Vildsvinet dog direkt, vilket ändå är en liten tröst, hen slapp lida.

Bilen blir på verkstan till någon gång i december, ’förhoppningsvis blir den klar innan jul.’

Jag har köpt busskort.

6 kommentarer:

Karin sa...

Men kära nån vilken chock det måste ha varit. Jag har aldrig upplevt just det, men kan livligt föreställa mig hur hemskt det skulle vara – särskilt om man är det minsta osäker på vad det är man kört på. Tur att vildsvinet dog direkt!

Lite sent på året för längre cykelturer, misstänker jag! Ersättningsbil på försäkringen? Någon "Rent-a-wreck"-firma i närheten?

krusiduller sa...

Men lägg av! Är det på riktigt? Tråkigt med bilen men hur gick det med DIG?

lillasyster

Anonym sa...

Vi visste inte vad det var vi kört på , och det var hemskt! Först när vi satte ut varningstriangeln såg vi att det var ett djur. Dock oklart vilket tills jägaren kom.
Vill inte köra bil just nu så jag åker buss.

Anonym sa...

Som sagt, okej! ❤️

Professorkajsa sa...

Åh fy vad hemskt för dig (och vildsvinet)! Så läskigt, förstår att du tar bussen. Bilar är ju bra när det är torrt, ljust och när man inte ska åka för långt, om du frågar mig, som efter 16 år efter en singelolycka fortfarande lätt blir rädd när jag åker bil!

Kramar till dig!

nillas liv på pinnen sa...

Professorn: Jag tycker om att köra bil, men kanske inte så mycket i mörker längre ...