lördag 19 augusti 2023

Det är bra nu

Jag har haft mina prövningar i livet, men just nu känns allt bra. 

Kärleken, barnen, hemmet, jobbet.

Man kan bli nervös för mindre. 

Ska man vara krass så är det ju bara en tidsfråga innan det skiter sig igen.

4 kommentarer:

Karin sa...

Ja, jo, kanske. Eller inte. "Livet är fullt av provningar", sa sömmerskan ...
Men de behöver ju inte alltid leda till försämringar. (Förnumstig? Jag?? Jajamensan!)

Professorkajsa sa...

Det är skitläskigt när alla viktiga saker bara är bra! Men tänk på bilen och hennes totalkrasch (utan att ni hade kraschat, thank god!)! Kanske vi inte bestämma att den kraschen är det jobbiga som du behöver drabbas av (för överskådlig tid) (vet att den typen av bilkrasch, som ju inte är en krasch, inte är av episka mått, men ändå!).

Anonym sa...

Ursäkta, men jag hatar när jag skriver fel... Kan vi inte bestämma...skulle det vara! Taskigt att Blogger att man inte kan redigera sina egna kommentarer. :(
//Professorkajsa

nillas liv på pinnen sa...

Karin: Alla förändringar leder inte till försämringar, gubevars. Men det går inte att bortse från att man har några tråkiga framför sig när man nått upp till vår ålder. Sjukdom och död, till exempel.

Professorkajsa: Jag tycker inte heller om att skriva fel, försöker undvika det, men när kommentarer skrivs blir det ändå fel då och då. Skit och helvete.
Jo, jag tänkte faktiskt på bilen. men som du säger är ju den lilla kraschen inte speciellt jobbig i jämförelse med det som verkligen är det. Men, jag räknar den till ett missöde och hoppas att det funkar. :)