måndag 16 oktober 2023

Det måste väl vara så att alla undrar

Så här kommer det: Min förkylning har flugit sin kos. 

Den var i sanning en förkylning att glädjas över och som gärna hade fått förvalta sitt pund hos mig ett tag till. Tidigare i mitt liv har jag inte fattat galoppen med virusinfektioner, men nu var jag enbart tacksam över att få en släng av sleven.

4 kommentarer:

krusiduller sa...

Jag tyckte det blev väldigt klart och tydligt i lördagens inlägg varför viruset valde just dig den här helgen. Det var av ren och skär omtänksamhet från viruset. Den kände att du tarvade återhämtning och var angelägen om att du skulle käka godis med skåningen UTAN att känna att du BORDE göra något annat distraherande som att rätta prov eller skruva upp en hylla eller annat i sammanhanget ovidkommande och synnerligen distraherande görande.
Att du skulle ta helg helg enkelt.
Det kan låta simpelt och något gemene människa skulle klara ändå. Men du är för det första ingen gemene och för det andra så vet jag inte ens hur det är ställt med gemene människas förmåga att ta helg. Det kan mycket möjligt vara så att det finns fler människor där ute som inte kan tugga sitt lördagsgodis utan att tänka på jobbet. Det fattar ju vem som helst att salt lakrits inte smakar lika gott då.
Och smaken av salt lakrits vill man för i jösse namn inte fördärva.

/lillasyster

professorkajsa sa...

Lite fräckt av förkylningen att dra vidare så snabbt när du nu var så välkomnande och öppen för den! Man kan helt enkelt inte lita på virusinfektionerna nu för tiden!

Karin sa...

Lite ojust av förkylningen att bara hälsa på över helgen. Några lediga veckodagar hade den väl kunnat bjuda på!

Anonym sa...

Lillasyster: Jag vill ha tillbaks min förkylning! 😭

Professorn och Karin: De tror att de får göra som de vill nuförtiden, de snorungarna (i dubbel bemärkelse). 😠