tisdag 21 mars 2023

Min lediga tisdag

Att ha lediga tisdagar är en nåd att besinna. Klev ur sängen fem i sex imorse. Mitt alarm var satt på halv sju, men vaknar man tidigare så varför inte gå upp? 

Hursomhelst.

La mig direkt på golvet i en minutplanka. Därefter balansövningar på ett ben. Klädde på mig och tog ut vovven. Ner tre trappor, vanliga morgonrundan, upp tre trappor igen. Tömde ut smutstvätten på badrumsgolvet och sorterade den i tre högar. La högarna i kassar och sprang ner för trapporna och ut på gården till tvättstugan. I med tvätten och tillbaka över gården och uppför trapporna. Satte på kaffe, kokade ägg och gjorde två mackor. Åt frukost.

Sprang ner till tvättstugan igen, och igen och upp däremellan. Körde till dotter och tog ut hennes hund.  Därpå till IKEA för planering av badrum slash tvättstuga i utbyggnaden. Åkte förbi kakel- och klinkerbutiken på vägen och plockade med prover, 60x60 plattor, som vi (läs: Skåne) sen släpade runt på inne på IKEA. Pratade med halva personalstyrkan för att reda ut alla alternativ och för att bli medlem i IKEA Family, vilket inte lyckades. Kom inte fram till vilka luckor som passade till vilka golv trots fyra timmar på plats, MEN VEM BRYR SIG?

Huvudsaken att man har roligt på sin lediga dag.

Inga kommentarer: