onsdag 12 oktober 2011

Todiloo!

Nu har jag ätit grillade revbensspjäll.
Först köpte jag dem på ICA, där de hade grillats i deras see-through ugn. Sedan cyklade jag hem och åt dem. De var lite kryddiga så där som välkryddade revbensspjäll kan vara när de har kryddats mycket.
I cykelkorgen på vägen hem svalnade de en aning för det är kyligt ute idag. Pissljumma revbensspjäll är inte så gott, men beggars cannot be choosers, det var bara att klämma i sig dem. Pressa, pressa. Med kryddor och allt.

8 kommentarer:

Chillypea sa...

Ohhh! Varför tänkte jag inte på det som middagsmat på vägen hem? Här tinar långsamt oidentifierbar frostklump upp i micron. Det blir vad det blir. Men inte särskilt roligt.

mockapocka sa...

Skriv på, skriv på. Än syns det.

Magica de Hex sa...

Du, det där var bra genomskinligt.

Anonym sa...

Åt du inget till? Det kan bli ett inlägg till

Shamrock sa...

Kanske kört dem i micron en stund

Åsa Hellberg sa...

Ha, det åt jag också ... lika fisljumma som dina.

nillas liv på pinnen sa...

Chilly: Mina revbensspjäll var inte heller speciellt roliga om man ska vara noga.

Mocka: Sluta stressa mig!!! Onge.

Magica: Menar du see-through ugnen? =O Ja, det måste ha varit den du menade. Apselut.

Tant Björn: Nepp! Ska det vara revbensspjäll så ska det vara revbensspjäll och inte en massa annat skit.

Shamrock: Jag tycker det är lite tradigt och hålla på och köra en massa grejer i micron, om du fattar.

Åsa: Mmm, visst är det...inte så himla gott...

Lisbeth sa...

Problemet med revbensspjäll är för mig att jag bara har små glipor mellan tänderna. Där fastnar 1/4 av köttet så jag är aldrig mätt efteråt. Kan tänkas att man skulle pilla ut det och göra ett nytt försök men då är dom ändå kallare