söndag 5 februari 2023

Inte jag

Vill bara betona att det inte är jag som skriver Bennys blogginlägg. Den som tror det har fel. Skulle jag ge mig ut för att vara en man som heter Benny? Nej, tack. Skulle jag kalla en kvinna som heter Britta för Bruttan? Nix.

Om jag skulle låtsasskriva en mans blogg skulle karln heta Jörgen eller något liknande. Han skulle vara i samma ålder som Benny, men ha en helt annan personlighet. Tänk driv, stake, livlig fantasi. Mod, humor och jävlar anamma. Allt som Benny saknar. Den killen skulle jag kunna blogga åt. 

Tack och hej.

4 kommentarer:

DDT sa...

Och först nu upptäcker jag att du ska skriva ett blogginlägg varje dag hela året. Wow. Hur har jag kunnat missa detta. Härligt ju!
Och du har ju uppenbarligen redan klarat dig förbi "Quitters day" som tydligen är den 13 januari. Heja, heja! Själv ska jag försöka klara februari.

nillas liv på pinnen sa...

DDT: Ett blogginlägg varje dag hela året! Verkligen wow. Det tycker jag att du också ska göra. För min skull, om inte för din egen.

DDT sa...

Vi får väl se. Jag lider uppenbar brist på karaktär och uthållighet.

nillas liv på pinnen sa...

DDT: Karaktär har jag i överflöd, men uthålligheten är det sämre med. Dock påbörjade (och avslutade) jag en runstreak i somras för att få ett pannben, något jag läst mig till att man får om man springer varje dag. Det är kanske det pannbenet som tar mig framåt på bloggen nu?

Ett tips i all enkelhet.