måndag 10 maj 2010

Den spännande fortsättningen

Men sen gick det så bra så.

Singelmamman som är en modern storstadsmänniska menade på att det säkert skulle gå bra att komma in på konserten ändå, bara jag uppgav bokningsnumret. Mycket riktigt. På Berwaldhallen hade de en biljettdublettjänst för tjugo kr för virrpannor som jag. Tjopp, tjopp så hade vi nya biljetter.

Konserten som var en körkonsert där vår bloggvän Maj Korner, som inte hade en aning om att vi var på plats, skulle delta, skulle börja kl.16.00. En timme tidigare var vi där och bad en kvinna i receptionen att lämna ett meddelande till kören innan konserten att Singelmamman och Nilla väntade på Maj Korner i foajén efter konserten. Himla busigt tyckte vi.

Efter den underbara konserten (nu har jag skrivit konsert många gånger) med gästsolister som Victoria Tolstoj och Eric Gadd stod vi, Singelmamman och jag i foajén och höll upp två skyltar med MAJ och KORNER på så att hon hittade oss. Himla kul var det. Hon hade blivit precis så paff som man kunde ha väntat när vårt mystiska meddelande hade lästs upp.

Sen pratade, pratade, pratade vi oss hela vägen till fots in till Stockholm.
Och jag är fascinerad över hur pass väl man kan lära känna människor bara av att läsa deras bloggar, för så kändes det; att de var gamla (fast unga förstås, Singel och Maj!) bekanta. Och om jag inte minns fel (och varför skulle jag det, jag som är så ordningssam) så har jag nu en säng att sova i hos Singel när jag kommer och hälsar på nästa gång, och en hos Maj! Jag måste ha varit himla trevlig helt enkelt som blev inbjuden så där på stående fot.

Och nu ska jag jobba idag!?
När man haft en sådan här, till bredden fylld dag, borde man få semester dagen efter för återhämtning. Bara tycker, alltså. Men när jag tycker är det i och för sig inte så bara.

15 kommentarer:

Malla sa...

Skönt att det ordnade sig :)

Agneta sa...

Vad skönt att det gick bra, och att det var så trevligt!

Åsa Hellberg sa...

Men å vad roligt, och skönt att det löste sig med biljetterna.

Kram åsa

Magica de Hex sa...

Kul idé! Var bor du egentligen?

Spader Madame sa...

Så bra att allt ordnade sig! Klart att du fick någonstans att sova... Vet ett till ställe du kan få landa på! KRAM!

Ulrika sa...

Vilken tur du hade! Att det ordnade sig så fiffigt att det finns sådana alternativ för virrpannor.

Jag skulle också kunna glömma biljetter. Eller plånboken. Jag är vansinnigt hispig kring resor, stora som små att jag kollar allt flera gånger och ibland lämnar det jag kollat framme på bordet och sen åker...

Men självklart är du ju så trevlig att du får sängar var du än vänder dig, och lika självklart är det ju att du borde få vara ledig idag och vila upp dig.
En mänsklig rättighet liksom.

Kram!

Cina sa...

Oj! Och vad skönt att det ordnade till sig! Återhämtning är vääääääldigt viktigt! Absolut!

Finnpajsaren sa...

Ja det går verkligen att hitta de allra finaste pärlorna här på nätet.
Ha en bra vecka!

Märta sa...

Vad kul ni verkar ha haft! Stressattacker till trots!
Och visst borde man få ledigt några dagar så man både hinner suga på karamellen. Och smälta den! :)

Fru Venus sa...

Vad bra att allt ordnade sig, och viken kul överraskning det måste ha blivit för Maj :-) Du borde nog ha varit ledig idag, det kan göra ganska ont när man landar nere på jorden igen ;-)

cat sa...

Vilken himla tur att det finns reservplaner för virrpannor :)
Lät som en väldigt kul helg.

Singelmamman sa...

Jag önskar *blundar hårt* att det inte är måndag idag utan den dag jag ska få ha det lika kul som igår. Och träffa Nilla igen. Och ja, sängen är nybäddad och rummet välstädat. Så välstädat som bara en tonårsdotter kan städa... Välkommen!

Knasterfaster sa...

Härligt att ni träffades så där! Vem fick idén? Skönt att ni fick nya biljetter. Du måste ha varit hemskt nervös innan du visste att det gick att ordna!

Malde sa...

Skönt att det finns reservplaner för virrpannor!

Det är alltid kul med nya vänner, även om man redan känner dem.

Härligt :-)

MissC sa...

Men så härligt!! Å vilken tur ja att det finns backuper ;)
Jag förstår att de erbjöd sängplatser.. Du är ju en härlig kvinna!!!

Nu ska jag smygtitta på bilderna *hihi*

Kram